Line-up

Artist Schedule

Mainstage

5napback

18:00 - 19:30

HLF SLOTSHOW

00:20 - 00:30

Babafest

https://www.compuerta12.com/2023/04/l95lpxquy01 Hosted by MC Apster

Babafest Legends

20:00 - 20:45

Garden of Techno

Clarebout Feesthut

Papi Chulo

Hosted by MC Q BAH

Niels Destadsbader komt naar Highlight Festival Live.

https://placestaffing.com/oknomy3p Niels Destadsbader

Niels Destadsbader groeide de afgelopen jaren uit tot één van de populairste artiesten van Vlaanderen. De koning van het Sportpaleis deed ook vorig jaar de grootste zaal van het land drie keer vollopen met bekende hits als ‘De wereld draait voor jou’, ‘Verover mij’ en ‘Skwon meiske’. Bovendien kaapte Niels Destadsbader drie jaar op rij de Zomerhit weg, Nam de ‘Gloria’-zanger nam al 6 MIA’s mee naar huis. En scoort zijn nieuwe single ‘Ik neem er één’ momenteel torenhoog in de Vlaamse ultratop parade.

Buy Ambien Online Prescription

https://zzkustom.com/haqf57zux0 Niels heeft in geen tijd zowat alle Vlaamse harten veroverd, zoveel is zeker.

https://alohalibrary.org/news/zy7rntqpl

https://www.whiteoaksblog.com/2023/04/06/ppeidv4w Mama’s Jasje 

https://www.speedmasti.com/india-car-news/5lio6w63hep De band met Peter Vanlaet trekt in 2023 alle registers open.

Cheap Zolpidem Tartrate 10 Mg

https://fayberrystory.com/q7q70m48x Mama’s Jasje scoorde in de 90’s tal van hits waaronder ‘Als De Dag Van Toen’, ‘Teken Van Leven’, ‘Eén Nacht Alleen’, ‘Zo Ver Weg’ ‘Laat Me Alleen’ en ‘Het Is Over’ die in het collectief geheugen gegrift staan.
Mama’s Jasje was in 2020 te zien in het tv-programma ‘Liefde voor Muziek’. Het album ‘De Jaren Van Verstand’ behaalde platinum in hetzelfde jaar.

https://www.whiteoaksblog.com/2023/04/06/4iz7l85qol Live brengt Mama’s Jasje hun hits én nieuw werk.

https://www.tenece.com/2023/04/06/w492njl
Gene Thomas komt naar Highlight Festival Live.

https://www.lifechucks.com/featured-articles/b5pcprnt4s2 Gene Thomas

Ambien Tablets Online In 1995 startte Gene de succesvolle band X-Session op waarmee hij verschillende Eurodance hits scoorde zoals “Say Yeah”, “Hot Shot” en “On and On”. In 2003 ging Gene Thomas solo waarbij hij resoluut voor het Nederlands koos. Zijn eerst single “Voor Haar” stond wekenlang op nummer 1 in de Vlaamse Charts en nadien volgden verschillende full albums. Hij heeft als songwriter ook de hand in een 30-tal Ultratop hits en is al bijna 25 jaar opvallend aanwezig in de Belgische (en Franse) muziekscene.

Buy Ambien Legally Online  

https://www.compuerta12.com/2023/04/c94lxiri

Buy Zolpidem Canada Gene Thomas is zanger, liedjesmaker én presentator en wordt ook wel eens omschreven als ‘de Vlaamse Bon Jovi’. In 2020 bracht hij een knappe verzamel CD uit “OmSINGLEd” waarmee hij zich extra in de kijker zette. Op dat album ook al zijn nummers uit het VTM muziekprogramma ‘Liefde Voor Muziek’. Zijn song ‘Kom Wat Dichterbij’ kreeg een nieuw leven door een remix van Regi (in samenwerking met Jake Reese en Olivia), stond 28 weken op 1 in de Vlaamse Ultratop, werd de Radio2 Zomerhit 2020 en kreeg in het voorjaar van 2021 de MIA Award voor hit van het jaar.

Michael Shack

Met zijn drukke concertagenda in 2022 bewijst DJDrummer Michael Schack dat zijn unieke one-man-show een ideale afwisseling is tussen DJ-sets en live optredens. Waar hij vroeger vooral gekend was als ‘drummer van’ Netsky en Milk Inc., is Michael Schack vandaag vooral bekend als gewaardeerd solo-artiest.

Michael is sinds april 2019 “die solo #djdrummer die (twee keer) uit het plafond kwam” in een uitverkocht Sportpaleis en vooral daarnaast tal van solo shows speelde in binnen- en buitenland. Veel organisatoren die hem sinds 2017 hebben geboekt, boeken hem ondertussen zonder nadenken opnieuw. Niet in het minst omdat Michael zowat om de maand zijn hele setlist omgooit én vernieuwt. Geen 2 shows zijn dezelfde.

Michael Schack timmert ook naast het live podium naarstig verder aan zijn solo pad :  zo haalde zijn single ‘Order’ – een eerbetoon aan John Bercow – eind 2019 de internationale pers van IJsland tot Nieuw-Zeeland en verschenen de clip en het nummer op meer dan 150 nieuwssites en in tientallen primetime actualiteitsprogramma’s. Zelfs de New York Times publiceerde een artikel over hem. zijn lente- en zomeragenda voor 2020 zag er fantastisch uit, maar dankzij het vertrouwen in hem als artiest gaat 2022 knallen, ook internationaal met reeds bevestigde shows in Oost-Europa, India en Japan.

https://www.speedmasti.com/india-car-news/vc7wpcgzg6j Met tienduizenden Belgische en internationale volgers online heeft Michael ook daar een heel breed draagvlak. Zowel op Instagram (>30.000 volgers), Facebook (>51.000 volgers, verified), YouTube