Terugbetalingen

Terugbetalingen

De terugbetaling is beschikbaar van 8 september 10:00 tot 15 september 23:00. Een refund service fee zal van toepassing zijn (1coin). Login of maak uw cashless account aan om een refund aan te vragen.


Indien er vragen zijn kan je terecht bij cashless@highlightfestival.com

Als er na het festival nog geld op je polsbandje staat (min 1.50€), heb je van 8 september tot 15 september de tijd om je restitutie aan te vragen. Wanneer je een restitutie aanvraagt, wordt er € 1,50 / 1 token in rekening gebracht.
Als je een Cashless account hebt aangemaakt om je geld terug te vragen, moet je inloggen op je account via de festivalwebsite en op de knop “Restitutie” drukken. Je bankrekening wordt aan het einde van de maand gecrediteerd.
Als je geen Cashless account hebt aangemaakt, moet je een Cashless account aanmaken om je saldo terug te vragen. Maak een Cashless account aan door in te voeren:
Uw volledige naam
uw e-mailadres
Een wachtwoord
De barcode die op uw e-ticket staat
De creditcardgegevens van je bank
Zodra je bent ingelogd op je account, klik je op de knop “Restitutie”. Je bankrekening wordt voor het einde van de maand gecrediteerd.

Het terugbetalingssysteem zal automatisch het juiste terug te betalen saldo berekenen. Het geld dat je gratis hebt ontvangen als incentive of cadeau kan niet worden terugbetaald.

De duur van de terugbetalingstermijn is vooraf vastgesteld en meegedeeld door de organisatie van Highlight Festival. Als de periode is verstreken, kunnen er helaas geen terugbetalingen meer worden verwerkt.

Geen probleem! Stuur een email met je bankgegevens en je polsbandjenummer naar het support emailadres en wij passen de gegevens voor je aan!

Helaas, de transactiekosten zijn een bank/verwerkingsvergoeding die door Highlight Festival  is vastgesteld om de transactiekosten te dekken om het geld terug op je rekening te krijgen.

Heb je vragen? Heb je problemen met je account? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via  cashless@highlightfestival.be